Boeken

 

Kracht van oorspronkelijke voeding dl. 1, toegelicht vanuit historische en hedendaagse bronnen

Door ontwikkelingen in de voedingsindustrie en de land- en tuinbouw is ons voedsel met name de laatste 50 jaar drastisch veranderd. Fabrieksmatig geproduceerde kant-en-klaar producten bevatten in vergelijking met oorspronkelijke voeding slechts een fractie aan natuurlijke vitaminen en mineralen. Daarbij is onze voeding erg eenzijdig geworden. De basisgrondstoffen die de voedingsindustrie royaal toepast zijn zetmeel, tarwe en suiker.

De schrijfster geeft uitleg over de kracht van oorspronkelijke voeding vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen in deze voedingsmiddelen. Vanuit historische en hedendaagse bronnen blijkt dat het voedsel zoals het oorspronkelijk geschapen is, het beste toegesneden is op het DNA van de mens. De bijgevoegde recepten laten zien dat gezond en lekker goed samengaan. De bereidingswijze van de recepten is helder beschreven en veel gerechten staan binnen een half uur op tafel. Neem, lees en eet smakelijk!

Geesje Russcher
ISBN: 978-94-91586-15-6
€16,95
Bestellen >
 

Kracht van oorspronkelijke voeding dl. 2, in relatie tot aandoeningen

Vraagt u zich weleens af of u zelf uw herstel kunt stimuleren? Dan is dit een boek voor u!
 
Voor diverse aandoeningen worden voedingsadviezen gegeven en aansluitend vindt u toepasselijke recepten.
Is het niet heerlijk om meer energie te krijgen en geen last meer te hebben van klachten?

In dit boek vindt u informatie over exorfinenbelasting, allergiën, maag-darmklachten, astma, ADD/ADHD, chronisch burn-out, enz. In nieuwsbrief 43 vindt u meer informatie over dit boek. 
 
De eerste stap op weg naar herstel is uw lichaam te voorzien van de juiste voedingsmiddelen. Voeding die de Schepper Zelf aan de mens heeft gegeven, heeft de meest geneeskrachtige eigenschappen!
Neem, lees en eet smakelijk!

Geesje Russcher
ISBN: 978-94-91586-67-5
€18,50
Bestellen >


 
 

Kracht van oorspronkelijke voeding dl. 3, speciaal gewoon voor kinderen en volwassenen

Eindelijk een kookboek met exorfinen vrije recepten! Deze recepten zijn geschikt voor personen met ASS, burn-out, maag- en darmklachten, astma, ziekte van crohn en vele andere klachten.
De schrijfster heeft de uitdaging aanvaard om lekkere recepten voor kinderen en volwassenen samen te stellen. Daarbij heeft ze vooral gebruik gemaakt van Nederlandse superfoods.
Eén van haar uitgangspunten is om zonder gebruik te maken van voedingssupplementen zoveel mogelijk vitaminen en mineralen via de voeding binnen te krijgen.
Vitaminen en mineralen hebben in natuurlijke producten een optimale samenstelling: veel waar we veel en weinig waar we weinig van nodig hebben.
Verder vindt u in dit boek praktische tips.
Neem, lees en eet smakelijk!

Geesje Russcher
ISBN: 978-94-91586-51-4
€18,50
Bestellen >