Over Geesje Russcher

Ik ben Geesje Russcher, gediplomeerd voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut. Verder specialiseer ik me in de werking van het endorfinesysteem en wat we er aan kunnen doen om de werking van dit endorfinesysteem te stimuleren. Bij een falend endorfinesysteem kan een scala aan klachten ontstaan!

Ik ben in het bezit het diploma Medische Basiskennis. De opleiding voldeed aan de nieuwste eisen van Plato. Ik ben dan ook in het bezit van een CPION-registratie. Ook ben ik in het bezit van het diploma orthomoleculaire voedingsleer en therapie. Deze heb ik gevolgd bij de Stichting Educatie Atrium Innovations in Almere. 
Ook afgelopen jaar heb ik weer verschillende dagcursussen gevolgd die gegeven zijn door stichting Orthokennis, Nutrition Company, Exendo, stichting Educatie Atrium innovations en Natura energetica. 

 
Door studie ben ik heel wat te weten gekomen over de heilzame werking van oorspronkelijke voeding. Uit eigen ervaring weet ik dat de juiste oorspronkelijke voeding een wereld van verschil kan uitmaken. Het is een hele zoektocht geweest om uit te zoeken welke voeding het meest geschikt is voor de mens ter verlichting van allerlei aandoeningen. Deze zoektocht is gegaan via zelfstudie, opleidingen en cursussen. Vanuit wetenschappelijke hoek krijgen we steeds vaker bevestigd dat oorspronkelijke voedingsmiddelen het beste toegesneden zijn op het DNA van de mens. 

Wat kan ik voor u betekenen?

Graag help ik u uw voedingspatroon te analyseren en u adviezen te geven welk voedsel u het beste kunt gebruiken om uw klachten te verminderen en om u fitter te voelen.

Tobt u ook zo met chronische klachten en u hebt al van alles geprobeerd? Wist u dat u met oorspronkelijke voeding veel kunt doen?  U gaat er zich veel beter bij voelen en u krijgt meer energie. Zullen we samen uw voedingspatroon eens tegen het licht houden en bekijken welke veranderingen in het voedingspatroon wenselijk zijn? Daarbij in het oog houdend dat u wel lekker blijft eten! 

Meer informatie vindt u onder het kopje "ziekte en voeding". 

In het Reformatorisch Dagblad heeft een uitgebreid interview gestaan. 

Lees hier het interview uit het Reformatorisch Dagblad, jl. 22 maart 2014.