Onderstaande recepten komen uit het boek 'Kracht van oorspronkelijke voeding'.
Zo nu en dan wordt er een recept vervangen.
Wilt u regelmatig een recept in uw mailbox ontvangen? Geeft u zich dan op voor een gratis abonnement. U krijgt dan een actuele nieuwsbrief inclusief recept. Een vrijblijvend abonnement kunt u aanvragen via info@vimenta.nl.
Recepten
Lees meer
Deze bloemschotel bevat quinoa. Quinoazaden zijn rijk aan volwaardige eiwitten. Ook is het rijk aan ijzer. Het ijzergehalte in quinoa is ongeveer 6 mg/100g in rauwe quinoa. Dit is ongeveer twee keer zo hoog als dat in rijst, maïs en sorghum. Om dit ijzer goed op te kunnen nemen is het nodig dat we de zaden vooraf laten weken of nog beter: laten ontkiemen. Lees meer
Heerlijk met kiemgroente (alfalfa of broccoli) of met stukjes paprika. Lees meer
plantaardige yoghurt
Lees meer
Tip: Geef u op voor de nieuwsbrief en u krijgt automatisch een productenlijst meegestuurd met bijzondere producten. Lees meer
Ik heb deze pannenkoeken op de familiebeurs in Gorinchem laten proeven. De meeste mensen vonden ze heerlijk. En ze konden niet proeven dat er geen melk inzat. Melk wordt meestal niet goed verteerd door mensen met autisme en ADHD/ADD, met alle gevolgen van dien.
Boekweitmeel is van nature glutenvrij! Lees meer